Health Food Wall

juni 2020 – heden

Het groeiende Health Food Wall wou haar website naar een hoger niveau tillen. Samen met eigenares Anouk Snelders heb ik gebrainstormd over het nieuwe uiterlijk en de nieuwe features van de website. De geüpdatet healthfoodwall.com past qua look & feel beter bij de kwaliteit dat het bedrijf zelf levert.

Healthfoodwall.com

Illustraties en meer

Health Food Wall biedt ook de mogelijkheid voor bedrijven om hun eigen ‘customized’ koelkast te ontwerpen. In dit proces assisteer ik met illustraties en andere ontwerp gerelateerde opdrachten. Bijvoorbeeld een illustratie van de koelkast zelf. Daarnaast ontwerp ik ook een visueel stappenplan, het menu en assets voor de bijbehorende applicaitie.

Contact? mail naar evajanssennn@gmail.com. Via mijn social media kanalen ben ik ook altijd bereikbaar. Aarzel niet om een berichtje te sturen!

evajanssen.nl
eva janssen
evajanssennn