Designer For woMen

juni 2021

Mijn afstudeerproject ‘Designed For Men’ is onderdeel van het Cross-Cultural Data Literacy project. Het Cross-Cultural Data Literacy project is een internationaal project over de humane context waarin data zich begeeft met de opdracht deze te visualiseren. In het eerste jaar was het een particulier project waar studenten en andere gemotiveerden over de hele wereld zich voor konden aanmelden. Vanaf 2022 is het echter een minor aangeboden door de opleiding Communication and Multimedia Design van de HvA. Voor dit project heb ik een digitale data visualisatie ontworpen. De interactieve website vertelt het verhaal over een wereld vol voorwerpen, technologieën en situaties die zijn gebaseerd op de mannelijke standaard. Een uitleg over hoe de man als standaard nemen, kan leiden onwenselijke gevolgen voor vrouwen. Bezoek de website voor meer uitleg en informatie over dit onderwerp. Draag zelf bij aan dit voortdurende passie project om verandering mogelijk te maken.

designedformen.nl

Bezoek de website

Scroll door de (interactieve) website

designedformen.nl

Social media

Aandacht (vragen) voor het project via social media kanalen

Impressie

Illustraties ontworpen/gemaakt voor het project. Bezoek de website om alle ontworpen illustraties en visuele elementen te bekijken.

designedformen.nl

Contact? mail naar evajanssennn@gmail.com. Via mijn social media kanalen ben ik ook altijd bereikbaar. Aarzel niet om een berichtje te sturen!

evajanssen.nl
eva janssen
evajanssennn